Interactieve crisismanagementsessie bij SSH

26 september 2024

Tijdens hun kwartaalbijeenkomst in Utrecht hebben wij een interactieve crisismanagement awareness-sessie verzorgd voor zo'n 80-100 medewerkers van Stichting Studenten Huisvesting (SSH).

Samen gingen we aan de slag met de kernprincipes van crisismanagement en oefenden we een realistisch gesimuleerd noodscenario. Het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers waren indrukwekkend - met waardevolle inzichten en ideeën wisten zij het scenario krachtig te benaderen. Goede voorbereiding voor een organisatie die ruim 18.000 studentenkamers- en woningen in verschillende steden verhuurt is van essentieel belang.

Het is fantastisch om te zien dat veiligheid hoog op de agenda staat bij SSH, en we zijn trots dat we met onze expertise konden bijdragen aan hun veiligheidsbewustzijn.

Wil je ook jouw organisatie voorbereiden op het effectief managen van crises? Naast awareness-sessies bieden we verdiepende, op maat gemaakte crisismanagement trainingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op